loader image
lifo logo

Τα body positive, τρυφερά σκίτσα της Missy Merida

‘Ξεκίνησα να ζωγραφίζω λόγω του γιου μου’

“Δεν ζωγράφιζα ποτέ. Πάντα έγραφα. Η ζωγραφική ήρθε μέσω του γιου μου, εκείνος ζωγραφίζει πάρα πολύ. Επειδή υποφέρω πολλά χρόνια από αγοραφοβία και αγχώδη διαταραχή, δυσκολεύομαι να βγω απ’το σπίτι και κάποια στιγμή μαζεύτηκαν πολλά και με πλάκωσαν. ‘Ετσι άρχισα να ζωγραφίζω μαζί με το γιο μου. Ήταν σα να βρήκα ένα μαγικό φίλτρο, τα ξέχναγα όλα, περνούσε ο χρόνος και δεν το καταλάβαινα”.

“Δεν έχω κάνει μαθήματα, είμαι τελείως αυτοδίδακτη. Ούτε μπορώ να κοιτάξω κάτι και να το αντιγράψω. Όλα έρχονται απ’την φαντασία μου. Ζωγραφίζω 10-12 ώρες  καθημερινά εδώ και χρόνια. Επειδή είχα φύγει απ’ τη δουλειά μου, κάποια στιγμή αναρωτήθηκα αν αυτό μπορώ να το κάνω δουλειά και ξεκίνησα να το σκέφτομαι επιχειρηματικά. Όλα έγιναν μέσω instagram”.

“Έχω πάρει πολλή ενθάρρυνση απ’τον κόσμο που βλέπει τη δουλειά μου στο instagram. Ξεκίνησα δειλά δειλά πριν 3 χρόνια και σιγά σιγά με αλληλεπίδραση, έφτασα εδώ. Όλα όσα ζωγραφίζω έχουν ένα νόημα. Μου έρχονται μηνύματα απο ανθρώπους που έχουν καταλάβει τι ζωγραφίζω κι έχουν εισπράξει αυτό που αισθάνομαι. Είναι πολύ όμορφο να το βλέπεις αυτό”.

“΄Εχω πετύχει πολλά τα τελευταία 10 χρόνια που με κάνουν περήφανη. Είμαι μαμά, έγινα βίγκαν, άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου και βρήκα τη ζωγραφική που είναι η μεγάλη μου αγάπη”

[Πηγή: www.lifo.gr]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content selection is disabled!!