Θυμασαι που εκλεψα ενα γελιο σου? Το στριμωξα μεσα μου αναμεσα στα γιατι και στα παντα για τις στιγμες που δεν θα σε εχω και θα κραταω την αναπνοη μου για να βουτηξω στον κοσμο, σε εναν κοσμο που καθολου δεν θυμιζει εμενα η εσενα ,η ολα εκεινα που ονειρευτηκαμε ,ξεχασαμε,απογιναμε.
Γελας μεσα μου σε ακουω μεσα απτις σκεψεις μου που παλευουν με τις δικιες σου να μας βρουν παλι μαζι,να κοιταζομαστε με ματια καθρεφτες που σπαζουν.
Ποτε δεν ξεστομισαμε τα σωστα λογια ουτε πραξαμε τις σωστες πραξεις και μπερδευτηκαμε σε ονειρα αλλων ,ξυπνητοι στην δικη μας ζωη.
Θα κοιμηθω με το γελιο σου , στα χερια και στο προσωπο ,στα στηθη και στα ματια ,σε ενα κοσμο αλλοτινο δικο μας.
Μου χες πει θα με βρεις μα με εχασα πριν προλαβεις.
Εχω παντα το γελιο σου κι εσυ το δικο μου.
Καθε φορα.
Δεν έχω λόγια !!! Ταυτίζομαι κάθε φορά με όσα γράφεις , λες και με διαβάζεις , λες και διαβάζεις τις σκέψεις μου, τα συναισθήματα μου , τις πληγές μου , τις χαρές που πέρασα ….
Αγαπημενη μου με συγκινεις …
Αγαπημενη μου με συγκινεις …
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Με ταξίδεψες στο παρελθόν !!!
τρυφερό και τόσο όμορφο !! 🙂